Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συνεργασία με τον RockGenesis.gr - "Shaggy lives!"

Μετά από ώριμη (!) σκέψη, η διεύθυνση του Official Blog of Kalfas (εγώ δηλαδή), αποφάσισε (αποφάσισα) να συνεργαστούμε το νέο διαδικτυακό portal RockGenesis.gr (www.rockgenesis.gr). Πλέον ο εν λόγω ιστότοπος θα αναδημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα τα report του Κάλφα. Ο λόγος που επιλέχτηκε είναι ότι πρόκειται για μια φρέσκια προσπάθεια, με ποικίλη ύλη σε διάφορους τομείς, ενώ εισάγει νέες καινοτομίες στις σελίδες του είδους όπως web-radio και web-tv. Σημαντικό επίσης είναι ότι οι συνεργάτες του RockGenesis έχουν συνήθως σημαντική προϋπηρεσία στον τομέα που έχουν αναλάβει, ενώ η οργάνωση είναι τόσο σοβαρή που έχουν και γραφεία λέμε! Ήδη μπορείτε να δείτε στο site το τελευταίο μου report (Trandy HooliGuns @ Bat City). Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μου, θα πραγματοποιώ και ραδιοφωνική εκπομπή (ε ναι, μετά την επιτυχημένη -ή αποτυχημένη, οπός το πάρει κανείς - εμφάνισή μου στο Mind the HooliGuns, ζήλεψα κι εγώ), για την οποία θα μιλήσω παρακάτω.

Shaggy lives!
Μέγας τραγουδιστής των 90s, γλωσσοπλάστης και πιθανός μελλοντικός μεσσίας, ο Shaggy γεννήθηκε στις 22/11/1968 στο Kingston της Τζαμάικα. Την δεκαετία του '90 μεσουράνησε στην διεθνή μουσική σκηνή και έφτασε στο απόγειο της δόξας του με το "Mr. Boombastic" από τον ομώνυμο δίσκο (1995). Το τραγούδι αυτό δε, έχει χαραχτεί στα μυαλά όσων έζησαν αυτή τη δεκαετία, και περιμένει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου να "ξυπνήσει" όπως θα ενεργοποιηθεί το γονιδίωμα "Ιχώρ" όταν έρθουν οι ΕΛ με τους ιπτάμενους δίσκους τους. Ο Shaggy έχει περίπου 10 χρόνια να κάνει κάποιο major hit, όμως παρόλα αυτά ζει και είναι ακόμα ενεργός. Γι αυτό και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να δώσουμε άλλο τίτλο στην εκπομπή μας, εκτός από το "Shaggy lives!".

Οι Συντελεστές

Kalfas of AKYPOI
Ο Κάλφας (η μαμά του τον φωνάζει Δημήτρη) έχει δε αποδειχθεί πολλά υποσχόμενος μουσικοσυνθέτης και back-up vogalist στο επικό undergound post-industrial masturbation metal συγκρότημα των Άκυρων, το οποίο και δημιουργήθηκε μια δεκαετία μπροστά από την εποχή του, ενώ έχει κάνει guest εμφάνιση στο δίσκο "17 Κατσαρίδες" των AnorimoI. Ακολουθώντας τις αρχές του μεγάλου συγγραφέα Harln Elisson (πόνος δημιουργεί την τέχνη), ίδρυσε τους Άκυρους από φωτιά και ατσάλι στην πόλη της Λαμίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής του. Επίσης φροντίζει τις γριές και προστατεύει τα δάση ως πρόσκοπος και είναι Άριστος Πελάτης της Πίττας του Παππού για τα έτη 2002-2010. Ο Κάλφας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη σύνθεση, οργάνωση και ψυχολογία συγκροτημάτων comedy metal και συνεργάζεται με διάφορα sites και τώρα αποκλειστικά με το RockGenesis.gr για να σας δίνει τις καλύτερες reports στο αττικό Internet. Επίσης στην διεύθυνση kalfas.akyroi.net διατηρεί προσωπικό blog, το οποίο είναι η πρώτη και η πλέον οργανωμένη προσπάθεια προώθησης, διάδοσης και ενημέρωσης του κωμικού χώρου. Τέλος, ο Κάλφας είναι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας και ένθερμος υποστηρικτής του μοντέλλου κοινωνίας όπου δε δουλεύει κανείς εκτός από τα ρομπότ, όπως προείπε ο μέγας Ασίμωφ. Παίζει γαλλικό κόρνο, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα.

Κώστας Παραδίας
Ο Κώστας Παραδίας είναι προσωπική επιλογή του Κάλφα για την εκπομπή, καθώς είναι πολύπειρος στο ραδιόφωνο, αφού διατηρούσε εκπομπή στον πάλε ποτέ Games Radio, αλλά έχει και προϋπηρεσία στα FM, αφού ήταν στην ιδρυτική ομάδα της εκπομπής "Users" στον Σέντρα 103,3. Επίσης στην συναυλία της 29/11/2008 (Anorimoi - AKYPOI) υπηρέτησε ως επίσημος waterboy των Άκυρων. Εκτός από αυτά, φέτος, κάθε Τετάρτη παραδίδει διαλέξεις πάνω σε αφηγηματικές τεχνικές για game masters pen 'n' paper RPG παιχνιδιών στο Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα (δες εδώ).

Η εκπομπή
Όπως καταλάβατε τα κοινά της εκπομπής με τον μεγάλο Shaggy έχουν τελειώσει καθώς κάθε Τρίτη για 2 ώρες το δίδυμο Κάλφα - Κώστα Παραδιά, θα σας βομβαρδίζει με tr00 metal κάθε χώρου, με έμφαση φυσικά στο comedy. Επιπλέον ποικίλη ύλη, σχολιασμοί, οι δικές σας παρεμβάσεις, προσκεκλημένοι, διαγωνισμοί, πλούσια δώρα, γυναίκες, λεφτά κτλ. έχουν θέση στο "Shaggy lives!". Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 02/11/2010 και κάθε Τρίτη στις 20:00, ΜΟΝΟ στο RockGenesis.gr! Και μην ξεχνάτε, ο Shaggy ΖΕΙ!!!



1 σχόλιο:

Έλα, πες την μαλακία σου...