Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Trendy HooliGuns: Mehr news

Οι Trendy HooliGuns είναι τόσο δραστήριοι αυτόν τον καιρό που έχω βαρεθεί να γράφω γι αυτούς. Ας τα πάρουμε ένα ένα όμως.

Α. Live @ Bat City (Παρουσίαση δίσκου)

Ήρθε η ώρα, οι Trendy HooliGuns παρουσιάζουν το νέο τους CD που κυκλοφορεί από την Legend records. H  "Χολέτρα" στις 8 Οκτωβρίου θα έρθει σε άμεση επαφή με τα αυτιά σας. Πείτε σε όλους, πείτε στα αδέρφια, στα ξαδέρφια, στις θείες και τους θείους σας. Το Bat City στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά το απόλυτο σχιζοφρενικό Live των Trendy HooliGuns. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι FlyByWire ένα σχήμα πυραυλοκίνητο και στα decks θα παρέχει παντοδύναμους μεταλλικούς ήχους ο Dion από Sorrowful Angels . Ελάτε όλοι να γίνουμε χολέτρες, ελάτε όλοι να ξεχάσουμε την μιζέρια και να αναφωνήσουμε "ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ" να είσαι Trendy Hooligun. Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα (τσάμπα)! Οι πόρτες ανοίγουν στις  21:00μ.μ.


Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11. Μαζί τους οι FlyByWire. DJ set από τον Dion από Sorrowful Angels. Είσοδος €5 με μπύρα, ώρα έναρξης 21:00. Click here for the Facebook event page.





B. Συνέντευξη στο elliniki-skini.gr

Αν και η συνέντευξη στο "The Kalfas Show" σας κάλυψε, υπάρχει και μια νέα συνέντευξη στο elliniki-skini.gr. Μπορείτε να την διαβάσε εδώ:

READ FULL INTERVIEW:
http://elliniki-skini.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=536




Γ. Mind the HooliGuns - Αλλαγή ώρας και μέρας.

Κάθε Παρασκευή, αντί για Πέμπτη, θα μεταδίδεται ζωντανά το "Mind the HooliGuns" πλέον στο Mind Radio, στις 20:00. Περισσότερα στο http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=154710754561095 και www.mindradio.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...