Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Panx Poutana: Complete discography

Με χαρά διαπίστωσα ψάχνοντας το διαδίκτυο για ποιοτική μουσική, ότι μπορώ να έχω ΟΛΟΚΛΗΡΗ την δισκογραφία των Panx Poutana εύκολα και γρήγορα, από την ιστοσελίδα της OTiNaNAi Productions ( www.otinanaiproductions.gr/ ) , ομάδα που είναι υπεύθυνη για πολλά cult δημιουργήματα όπως το "Τhe Blair Kitch Project". Στην επιλογή "Panx Poutana" στο κύριο μενού του ιστότοπου, θα μεταφερθείτε στην ειδικά φτιαγμένη σελίδα για το συγκρότημα, για το οποίο θα βρείτε πληροφορίες και όλα τα demo από το 1993 (ναι είναι τόσο παλιοί). Φυσικά, ανώτερα σε καλλιτεχνική αξία είναι τα τελευταία δείγματα, δηλαδή τα "Αποπλάνηση Τώρα" [2003] και το "Όλοι Έιχαν Άδοξο Τέλος (Εκτός Aπό Tον Αργύρη Που Είναι Super)" [2005]. Επίσης υπάρχει κι ένα best of από τα προηγούμενα demo, για όσους δε θέλουν να τα κατεβάσουν όλα. Βέβαια δεν αναφέρεται κάτι για τον νέο δίσκο που κυκλοφόρησε το 2009, αλλά ευτυχώς για σας θα κάνω ένα αφιέρωμα στο εν λόγω δισκάκι, μόλις το ακούσω προσεκτικά. Θα παραθέσω κλείνοντας το βιογραφικό της μπάντας γιατί με άγγιξε για προφανείς λόγους.

Είναι γενικά αποδεκτό, πως η παρατεταμένη σεξουαλική στέρηση κατα την ευαίσθητη περίοδο της εφηβικής ηλικίας, δύναται να προκαλέσει ανεπανόρθωτα ψυχικά τραύματα στο συναισθηματικό κόσμο του ανυποψίαστου νέου. Οι ανομολόγητες διαστροφές που προκύπτουν απο την παραπάνω διαδικασία, σπάνια βρίσκουν διέξοδο κάπου αλλού, πέρα απο τη μοναχική, πλήν ευχάριστη, εκτόνωση στο χώρο της τουαλέτας. Η αλήθεια είναι ότι για τους περισσότερους αυτό είναι αρκετό, δεν ήταν όμως και για εμάς και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε τους Panx Poutana, το καλοκαίρι του 1993. Μετά απο 12 demos, μερικά από τα οποία παρουσιάστηκαν και στη στήλη "ελληνική σκηνή" του περιοδικού Metal Hammer (Δύο Φώκιες Παίζουν Τάβλι, PEOS A.D., Λοβοτομή Κάν'το Και Εσύ) θεωρήσαμε πως ήταν η κατάλληλη ώρα να εκθέσουμε τις κατάπτυστες μουσικές μας δημιουργίες μας στο ευρή κοινό. Ο στίχος μας είναι ελληνικός (και αρκετά σόκιν...) ενώ το ύφος της μουσικής κινείται μεταξύ Brit Pop, κλασικού Heavy Metal, Punk, Reggae, Έντεχνου Λαϊκού κ.α. (τα συμπεράσματα δικά σας).
 
http://www.otinanaiproductions.gr/panx.html

1 σχόλιο:

  1. Οι πανξ πουτάνα είναι από τους πρωτοπόρους του χαβαλετζίδικου αυτού μουσικού κινήματος στα πέριξ. Μιλάμε για 100% αυθεντική και πρωτότυπη διαστροφή. Τέλος, πιστεύω πως το τελευταίο σε σειρά κυκλοφορίας άλμπουμ "Εθισμένοι στα υπόθετα" μετράει αλύπητα. Δηλώνω φαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...