Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

God's Desire - The Brown Album

Το "The Brown Album" είναι η τελευταία δουλειά των Θρακιωτών masturbation metalliers, God's Desire. Από το πρώτο άκουσμα μπορεί κανείς να καταλάβει ότι πρόκειται σαφώς για κάτι πολύ πιο ώριμο μουσικά (στιχουργικά προφανώς όχι) από την προηγούμενη δουλεία τους, κάτι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε ότι η μπάντα είχε μια πολύ δραστήρια χρονιά με πολλές ζωντανές εμφανίσεις (όπως αυτή με του AnorimoI στο 8ball). Από τον δίσκο μπορεί κανείς να ξεχωρίσει αρκετά πρωτότυπα κομμάτια. Προσωπικά ενθουσιάστηκα με το "Καμμένος", που αν και έχει ένα "μ" παραπάνω, μπορώ να ταυτιστώ μαζί του, όπως και πολλοί από σας φαντάζομαι...



Για να μάθουμε περισσότερα, μιλήσαμε με τον Άρη τον Ιατροδικαστή, λιιιιεντ βόγκαλιστ και κιθαρίστα του συγκροτήματος: "Η ηχογράφηση είναι πολύ πιο ποιοτική από το πρώτο μας άλμπουμ παρόλο που είναι ακόμα ένα self-budget και self-produced album. To "The Brown Album" το ηχογραφούσαμε 2 βδομάδες με πολυ μέτρια μικρόφωνα και γενικά μέτριο εξοπλισμό και άλλες 2 βδομάδες πήρε η μίξη και το mastering μέχρι το τελικό του σημείο. Στην τελευταία μας δουλειά προσπαθήσαμε να βάλουμε περισσότερη μελωδία και περισσότερο thrash feeling από τα παλαιότερα κομμάτια που ήταν πιο punk. Επίσης το "The Brown Album" είχε περισσότερο νόημα στον στίχο. Κάτι που κοιτάμε τώρα να διορθώσουμε και να δουλέψουμε καλύτερα στο επόμενο άλμπουμ ετσι ώστε να μην έχουν νόημα οι στίχοι των καινούργιων κομματιών μας, (αλλά να βγάζουν γέλιο!)."

Ο Άρης μας μίλησε επίσης και για το line-up... "Στα τελευταία μας λάιβ παίξαμε με δύο διαφορετικούς μπασσίστες γιατί πλέον ο Bassyrkh παίζει κιθάρα στους God's Desire. Η πιο επικρατέστερη επιλογή προς το παρόν είναι να κρατήσουμε το "Λυσίμαχο" ο οποίος έπαιξε στο λάιβ με τους Anorimoi στο 8ball."

Tip: Χρησιμοποιήστε την εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών (δεξιά) ώστε να δείτε τις σελίδες των God's Desire, όπου μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για το πως θα αποκτήσετε το Brown Album, αλλά και να κατεβάσετε δωρεάν άλλες δουλειές της μπάντας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...