Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

10 Μαλάκες Έλληνες

Στα πλαίσια της μεγάλης ψηφοφορίας που διοργανώνει το http://mallakesellines.blogspot.com/ , για τους 100 μεγαλύτερους μαλάκες Έλληνες, έβγαλα την δικιά μου 10αδα. Αρχίζω αντίστροφα:

10. Κωστάκης Καραμανλής: Ανύπαρκτος πρωθυπουργός, παίζει Playstation και τρώει όλη μέρα. Το αξίωμα αυτό κατέλαβε επειδή έχει το όνομα του θείου του, ο όποιος έχει καταλάβει καλύτερη θέση στο τοπ 10 της μαλακίας. Το έργο του είναι μηδενικό γιατί είναι εντελώς ανίκανος και αν δεν είχε το ονομά δεν θα έκανε τίποτα στην ζωή του. Την διακυβέρνηση έχουν αναλάβει άλλοι μαλάκες αντί για αυτον, αλλά και πάλι σκατά τα κάνουνε. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά με εξωσωματική, (γιατί δεν του σηκώνεται και είναι πουσταράς,) για τα media και το image του οικογενειάρχη.

9. Καρατζαφέρης:
Άθλιος λαϊκιστής, φασίστας και χριστιανόκαυλος. "Το όρνεον-ρακοσυλλέκτης- της πολιτικής! Ο δημιουργός της Dream Team της πνευματικής αναπηρίας! Η Ίμπιζα των περιστεριών!"

8. Ανδρέας Παπανδρέου:
Μεγάλος μαλάκας που για ανεξήγητους λόγους θεωρείται μεγάλος πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας. ΝΑ! ΖΩΑ! Στη ζωή του κατάφερε να ρίξει μια αεροσυνοδό σε ένα αεροπλάνο και επίσης μας άφησε διάδοχο τον ακόμα πιο μαλάκα γιο του.

7. Χριστόδουλος: Γλοιώδης, συφιλιάρης, αλήτης, κωλόχοντρος (ε, έτρωγε καλά ο αλήτης), κρυφόπουστας, χριστιανόκαυλος και ταπεινός δούλος του θεού με 6000 κυβικά αμάξι. Ως αρχιεπίσκοπος μαλακιζόταν συνεχεία στα κανάλια ως ντίβα και ασχολιόταν με τον φανατισμό του λαού. Ψόφησε από σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα γιατί εκτός από πουσταράς, ήταν και βρομιάρης.

6. "Εθνάρχης" (Κ. Καραμαμανλής):
Μεγάλος μαλάκας. Τον φέρανε οι Αμερικάνοι να κυβερνήσει μετά την χούντα που οι ίδιοι είχαν προκαλέσει. Κατέστρεψε την νεοκλασική Αθήνα, και είναι βασικός υπεύθυνος για την "πολυκατοικία" όπως την ξέρουμε και την τσιμεντοποίηση των ελληνικών πόλεων.

5. "Μέγας" Κωνσταντίνος:
Μαλάκας και ανθέλληνας. Συνέβαλε σημαντικά στην καταστροφή της κλασσικής Ελλάδας. Σκότωσε κόσμο, πολύ λαό, τον γαμπρό του, έκαψε την γυναίκα του στο λάδι για να ξαναπαντρευτεί, υπήρξε ιερέας του θεού ήλιου, για τον οποίο διοργάνωνε όργια. Όμως πριν ψοφήσει μετανόησε και βαφτίστηκε χριστιανός. Τον τιμάμε παρόλα αυτά ως μέγα γιατί ίδρυσε την εκκλησία σας. Παραθέτω τα λόγια του εν λόγω blog αυτούσια: "Έλληνας" "Άγιος"!! Αντιθέτως με οτι πιστεύτε, ο Κώστας γεννήθηκε κάπου στα λουτρά Ni?ka Banja, στις όχθες του ποταμού Ni?ava, [από πατέρα μασέρ εξειδικευμένο στο σιάτσου και μάνα μασατζού (απλή και θαυματουργή-Αγία!!!)], στη σημερινή Σερβία!! Καπου κοντά, λένε, γεννήθηκε και ο Ντούσαν Μπαγεβιτς!! Μάλλον είχαν τον ίδιο δάσκαλο ελληνικών!!"

4. "Μέγας" Θεοδόσιος:
Επίσης τρελός μαλάκας και ανθέλληνας χριστιανοκαυλος. Κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πολιτισμού. Τον τιμάμε όμως και γιατί έτσι αρέσει στην εκκλησία σας. Παραθέτω τα λόγια του εν λόγω blog αυτούσια (πάλι): " "Έλλην", γεννημένος στις φτωχογειτονιές του Casa Los Rasos , με καριέρα στην Αλμπαθέτε και την Εξτρεμαδούρα (τον φωνάζαν "το αλάνι")! Εν συνεχεία, μετεγγράφηκε στην Φενερμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, όπου και τα γάμησε όλα: γκρέμισε αρχαιοελληνικούς ναούς, κύλησε στην πρέζα,έσφαξε άπιστους, έχτισε εκκλησίες, έκλεβε μετά τα παγκάρια, με τα κλεμμένα έχτιζε κι άλλες εκκλησίες κοκ. Εκλεισε την καριέρα του στη Μίλαν, πεθαίνοντας εντυπωσιακά στο γήπεδο,μετά από οξύ επεισόδιο πριαπισμού!"

3. Εφιάλτης:
Ρουφιάνος προδότης και... Λαμιώτης! Τα λόγια είναι περιττά.

2. Μητσοτάκης:
Βαμπιρ, undead, γκαντέμης. Μαυραγορήτης της κατοχής, κατάφερνε να τρώει τότε από τρία διαφορετικά συσσίτια, στερώντας το φαΐ από τους άλλους. Ανέβηκε γρήγορα στην πολιτική και έγινε γνωστός το 1965 ως αρχιερέας της προδοσίας, ρίχνοντας την κυβέρνηση της Εννοσης Κέντρου που είχε εκλεγεί με 51%, δείχνοντας την εκτίμησή του στην γνώμη του λαού. Παρόλα αυτά ο μαλάκας ο Έλληνας τον έκανε και πρωθυπουργό το 1990 οπού άφησε ιστορία με την δήλωσή του ότι σε 10 χρονιά δεν θα θυμόμαστε το Σκοπιανό. Ο Σαμαράς (Ναι, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!) έριξε την κυβέρνηση του το 1993 και από τότε ο λαός περιμένει υπομονετικά το θάνατό του.

1. Κούγιας:
Τα σχόλια είναι περιττά... Πρωτοφανής μαλάκας, έχει ανακατευτεί σε κάθε είδους μαλακία. Γλοιώδης, ύπουλος, σκλάβος του χρήματος, γρανάζι του συστήματος, κρυφόπουστας μα πάνω απ' όλα πολύ μαλάκας, πάντα ψάχνει ευκαιρία να αυξήσει την σκατοψυχιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...